Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Cookie Policy

This Cookie Policy was last updated on February 18, 2021 and applies to citizens of the European Economic Area.

1. Introduction

Our website, https://disinfaux.fyi (hereinafter: “the website”) uses cookies and other related technologies (for convenience all technologies are referred to as “cookies”). Cookies are also placed by third parties we have engaged. In the document below we inform you about the use of cookies on our website.

2. What are cookies?

A cookie is a small simple file that is sent along with pages of this website and stored by your browser on the hard drive of your computer or another device. The information stored therein may be returned to our servers or to the servers of the relevant third parties during a subsequent visit.

3. What are scripts?

A script is a piece of program code that is used to make our website function properly and interactively. This code is executed on our server or on your device.

4. Cookies

4.1 Technical/Functional cookies

Some cookies ensure that certain parts of the website work properly and that your user preferences remain known. By placing functional cookies, we make it easier for you to visit our website. We may place these cookies without your consent.

4.2 Analytical/Statistics cookies

We use analytical cookies to optimize the website experience for our users. With these analytical cookies we get insights in the usage of our website. We ask your permission to place analytical cookies.

4.3 Embedded content/Tracking cookies

Embedded content/Tracking cookies are cookies or any other form of local storage, used by services that host & display content to  track the user on this website or across several websites for statistics & marketing purposes. We ask your permission before allowing any tracking cookies to be placed.

5. Placed cookies

Usage

We use Matomo for website statistics. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

 

Statistics (anonymous)
NameRetentionFunction
_pk_id**13 monthsStore a unique id
_pk_ses*30 minutes 
Functional
NameRetentionFunction
MATOMO_SESSIDsessionProvide fraud prevention
Usage
We use CloudFlare for content distribution network (CDN) services. Read more
Sharing data
For more information, please read the CloudFlare Privacy Statement.
Statistics (anonymous)
Name Retention Function
__cfduid 30 days Identify trusted web traffic
Usage

We use Vimeo for video display. Read more

Sharing data

For more information please read  Vimeo’s privacy Policy.

 

Statistics
NameRetentionFunction
__utmt_player10 minutesStore audience
vuid2 yearsStore user’s history
Usage
We use YouTube for video display. Read more
Sharing data
For more information please read Youtube Privace Statement.
Tracking
Name Retention Function
GPS session Store location data
Statistics
Name Retention Function
YSC session Store a unique user id
PREF session Store and track visits
Functional
Name Retention Function
VISITOR_INFO1_LIVE 6 months Estimate bandwidth
Usage
We use Complianz for cookie consent management. Read more
Sharing data
For more information, please read the Complianz Privacy Statement.
Functional
Name Retention Function
cmplz_user_data 365 days
Determines which cookie banner to show
cmplz_choice 365 days
Store if a message has been dismissed
cmplz_event_* 365 days
Store cookie consent preferences
cmplz_stats 365 days
Store cookie consent preferences
cmplz_marketing 365 days
Store cookie consent preferences
cmplz_id 365 days
Store anonymized statistics
complianz_policy_id 365 days
Store accepted cookie policy ID
complianz_consent_status 365 days
Store cookie consent preferences

7. Your rights with respect to personal data

You have the following rights with respect to your personal data:

  • You have the right to know why your personal data is needed, what will happen to it, and how long it will be retained for.
  • Right of access: You have the right to access your personal data that is known to us.
  • Right to rectification: you have the right to supplement, correct, have deleted or blocked your personal data whenever you wish.
  • If you give us your consent to process your data, you have the right to revoke that consent and to have your personal data deleted.
  • Right to transfer your data: you have the right to request all your personal data from the controller and transfer it in its entirety to another controller.
  • Right to object: you may object to the processing of your data. We comply with this, unless there are justified grounds for processing.

To exercise these rights, please contact us. You can refer to the contact details at the bottom of this Cookie Policy. If you have a complaint about how we handle your data, we would like to hear from you, but you also have the right to submit a complaint to the supervisory authority (the Data Protection Authority).

8. Enabling/disabling and deleting cookies

You can use your internet browser to automatically or manually delete cookies. You can also specify that certain cookies may not be placed. Another option is to change the settings of your internet browser so that you receive a message each time a cookie is placed. For more information about these options, please refer to the instructions in the Help section of your browser.

Please note that our website may not work properly if all cookies are disabled. If you do delete the cookies in your browser, they will be placed again after your consent once you visit our website again.

9. Contact details

For questions and/or comments about our Cookie Policy and this statement, please contact us by using the following contact details:

Disinfaux Collective
Website: https://disinfaux.fyi
Email: Contact us via our contact form here

This Cookie Policy was synchronized with cookiedatabase.org on April 6, 2021

Πολιτική Cookies

Αυτή η Πολιτική Cookies ενημερώθηκε τελευταία φορά την 18η Φεβρουαρίου, 2021 και αφορά τους κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

1. Εισαγωγή

Ο ιστότοπός μας, https://disinfaux.fyi (εφ’ εξής: “ο ιστότοπος”) χρησιμοποιεί cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες (εφ’εξής θα αναφέρονται ως “cookies”). Τα cookies επίσης τοποθετούνται από τρίτους παρόχους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Στο παρακάτω έγγραφο, μπορείτε να ενημερωθείτε για τη χρήση cookies στον ιστότοπό μας.

2. Τι είναι τα cookies;

Ως cookie ορίζεται ένα μικρό, απλό αρχείο που αποστέλλεται μαζί με της σελίδες του ιστότοπού μας και αποθηκεύεται από τον περιηγητή σας στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας ή της συσκευής που χρησιμοποιείτε. Η πληροφορία που αποθηκεύεται εκεί μπορεί να επιστραφεί στους διακομιστές μας ή στους διακομιστές των τρίτων παρόχων που συνεργαζόμαστε κατα τη διάρκεια επόμενων επισκέψεων.

3. Τι είναι τα scripts;

Ως script ορίζεται ένα μικρό κομμάτι προγραμματιστικού κώδικα που χρησιμοποιείται ώστε o ιστότοπός μας να λειτουργεί ομαλά και να “αντιδρά” σωστά στις κινήσεις των επισκεπτών. Ο κώδικας αυτός εκτελείται στο διακομιστή μας ή στη συσκευή σας.

4. Cookies

4.1 Τεχνικά/Λειτουργικά cookies

Τα συγκεκριμένα cookies εξασφαλίζουν ότι ο ιστότοπος λειτουργεί ορθά και ότι οι προτιμήσεις του χρήστη αποθηκεύονται σωστά. Τοποθετώντας λειτουργικά cookies σας διευκολύνουμε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies τοποθετούνται χωρίς τη συναίνεσή σας.

4.2 Στατιστικά cookies

Χρησιμοποιούμε στατιστικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία των επισκεπτών/τριών του ιστότοπού μας. Με αυτά τα στατιστικά cookies αποκτούμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας. Ζητάμε τη συναίνεσή σας προτού τοποθετήσουμε τα συγκεκριμένα cookies.

4.3 Eνσωματωμένο περιεχόμενο/Tracking cookies

Τα cookies που συνοδεύουν το ενσωματωμένο περιεχόμενο του ιστότοπού μας είναι cookies ή οποιαδήποτε άλλη μορφή δεδομένων που αποθηκεύονται τοπικά (local storage) και χρησιμοποιούνται από τις υπηρεσίες που φιλοξενούν το περιεχόμενο που μπορείτε να αναπαράγετε ή να προβάλετε στο website μας για να παρατηρήσουν τη συμπεριφορά των χρηστών στον ιστότοπό μας ή/και σε άλλους ιστότοπους.Ζητάμε τη συναίνεσή σας προτού τοποθετήσουμε τα συγκεκριμένα cookies.

5. Cookies που τοποθετούνται

Χρήση

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Matomo για τα στατιστικά του ιστοτόπου μας. Διαβάστε περισσότερα

 

Διαμοιρασμός δεδομένων

Τα δεδομένα αυτά δεν δίνονται σε τρίτους.

 

Στατιστικά (ανώνυμα)
ΌνομαΔιατήρησηΣκοπός
_pk_id**13 μήνεςΑποθήκευση ενός μοναδικού αναγνωριστικού
_pk_ses*30 λεπτά 
Λειτουργικά
ΌνομαΔιατήρησηΛειτουργία
MATOMO_SESSIDsessionΠρόληψη για περιπτώσεις εξαπάτησης
Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Cloudflare ως υπηρεσία διαμοιρασμού περιεχομένου Διαβάστε περισσότερα

Διαμοιρασμός δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της Cloudflare.

 

Λειτουργικά
ΌνομαΔιατήρησηΛειτουργία
__cfduid30 ημέρεςΑναγνώριση αξιόπιστης κίνησης
Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Vimeo για την αναπαραγωγή video
Διαβάστε περισσότερα

Διαμοιρασμός δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου του Vimeo.

 

Στατιστικά
ΌνομαΔιατήρησηΛειτουργία
__utmt_player10 λεπτάΑποθήκευση του κοινού
vuid2 έτηΑποθήκευση του ιστορικού χρήσης
Χρήση

Χρησιμοποιούμε το YouTube για την αναπαραγωγή video
Διαβάστε περισσότερα

Διαμοιρασμός δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου του YouTube.

 

Tracking
ΌνομαΔιατήρησηΛειτουργία
GPSsessionΑποθήκευση δεδομένων τοποθεσίας
Στατιστικά
ΌνομαΔιατήρησηΛειτουργία
YSCsessionΑποθήκευση ενός μοναδικού αναγνωριστικού χρήστη
PREFsessionΑποθήκευση και ιχνηλάτηση επισκέψεων από ιστότοπο σε ιστότοπο
Λειτουργικά
ΌνομαΔιατήρησηΛειτουργία
VISITOR_INFO1_LIVE6 μήνεςΥπολογισμός bandwidth
 
Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Complianz για τη διαχείριση των cookies. Διαβάστε περισσότερα

 

Διαμοιρασμός δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της Complianz.

 

Λειτουργικά
ΌνομαΔιατήρησηΛειτουργία
cmplz_user_data365 ημέρες
Καθορίζει ποιο cookie banner να δείξει
cmplz_choice365 ημέρες
Αποθηκεύει την επιλογή του χρήστη να απορρίψει ένα μήνυμα
cmplz_event_*365 ημέρες
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις σχετικά με τα cookies
cmplz_stats365 ημέρες
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις σχετικά με τα cookies
cmplz_marketing365 ημέρες
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις σχετικά με τα cookies
cmplz_id365 ημέρες
Αποθηκεύει ανώνυμα στατιστικά δεδομένα
complianz_policy_id365 ημέρες
Αποθηκεύει το αναγνωριστικό της πολιτικής απορρήτου που έχει γίνει αποδεκτή
complianz_consent_status365 ημέρες
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις σχετικά με τα cookies

7.Τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα όσον αφορά στα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε γιατί ζητούνται τα προσωπικά σας δεδομένα, τι επεξεργασία δέχονται και για ποιο χρονικό διάστημα διατηρούνται.
  • Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα να προσπελάσετε τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι γνωστά σε εμάς.
  • Δικαίωμα επεξεργασίας και λήθης: Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε, επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα όποτε το επιθυμείτε.
  • Αν μας δώστε τη συναίνεση σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να αναιρέστε τη συναίνεσή σας και να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας.
  • Δικαίωμα μεταφοράς: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφερθούν όλα τα προσωπικά σας δεδομένα από τον υπεύθυνο επικοινωνίας σε άλλον υπεύθυνο.
  • Δικαίωμα ένστασης: Μπορείτε να αντιτεθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας. Συμμορφωνόμαστε στα αιτήματά σας εντός και αν συντρέχει σημαντικός λόγος επεξεργασίας.

Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας στο τέλος αυτής της Πολιτικής Cookies. Aν έχετε οποιοδήποτε παράπονο αναφορικά με τους τρόπους που διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως έχετε το διακίωμα να υποβάλετε το παράπονο σας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

8. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση και διαγραφή cookies

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον περιηγητή σας για να διαγράψετε cookies αυτόματα ή χειροκίνητα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε συγκεκριμένα cookies που δεν επιθυμείτε να τοποθετούνται. Μια άλλη επιλογή είναι να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του περιηγητή σας ώστε να σας ενημερώνει κάθε φορά που τοποθετείται ένα cookie. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις επιλογές παρακαλούμε ανατρέξτε στις οδηγίες της ενότητας “Βοήθεια” του περιηγητή σας.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν ότι ο ιστότοπός μας είναι πιθανό να μη λειτουργεί σωστά αν όλα τα cookies είναι απενεργοποιημένα. Αν διαγράψετε τα cookies από τον περιηγητή σας, αυτά θα τοποθετηθούν εκ νέου με την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας.

9. Στοιχεία Επικοινωνίας

Για ερωτήσεις ή/και σχόλια σχετικά με την Πολιτική Cookies μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:

Disinfaux Collective
Website: https://disinfaux.fyi
Email: Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ

Η παρούσα Πολιτική Cookies συγχρονίστηκε με την ιστοσελίδα cookiedatabase.org στις 6 Απρίλη, 2021.

Scroll up Drag View